Wie ben ik

Sandy van Eijsden

Mijn naam is Sandy van Eijsden getrouwd en trotse moeder van een zoon en een dochter. Mijn drive is mij dienstbaar op te stellen en het beste bij iemand naar boven te halen. Ik sta open voor iedereen en wil mijn talenten en kwaliteiten voor ieder ander inzetten.
Mijn passie en kunde is het werken met kinderen, jongvolwassen en ouders/verzorgers. Ik heb veel ervaring op verschillende disciplines zowel in het onderwijs als op het gebied van jeugdhulpverlening en ondersteuning. Mijn brede kennis en het out of the box kunnen denken geven mij de mogelijkheid om anderen te begeleiden in hun zoektocht naar oplossingen voor hun probleem en het ontdekken van kwaliteiten, zelfbeeld en zelfvertrouwen. De ander laten inzien dat hij/zij uniek is zal rust en inzicht geven om te zijn wie hij/zij is.
In 2008 ben ik met mijn praktijk gestart. Diverse kinderen en jongeren met leer -, sociale/emotionele -of gedragsproblemen heb ik afgelopen jaren begeleiding en ondersteuning geboden met een maatarrangement wat op dat moment nodig is.

In de dagelijkse praktijk van begeleiding op het gebied van hoogbegaafdheid, leerproblematiek, leren leren en beelddenken in het onderwijs, zag ik steeds meer dat kinderen die op sociaal en/of emotioneel gebied niet lekker in hun vel zaten daardoor ook moeite hadden op cognitief gebied. Ook kinderen met autisme en AD(H)D hebben het regelmatig moeilijk op school en in het dagelijks leven.
Regelmatig zie ik dat school en de dagelijkse gang van zaken los worden gekoppeld terwijl deze twee werelden voortdurend met elkaar verweven zijn.
Hierdoor word ik vaak gevraagd om begeleiding te bieden op beide vlakken.

Mijn aanpak is betrokken, rustig, eerlijk, praktisch, intuïtief en oplossingsgericht. Aandacht en humor zijn belangrijke voorwaarden voor mij om kinderen en ouders te begeleiden. Het doel is inzicht bieden, ondersteunen en begeleiden naar verandering en verbetering.


agsdix-null

Correspondentie adres:

Bureau beeldvisie Purmerend
Sandy van Eijsden
D.H. Camarastraat 166
1447 ZN Purmerend
tel : +31642928662

agsdix-null

Registraties:

  • AGB code: 41411587
  • SKJ nr : 140017915
  • KvK     : 37145602
agsdix-null
skjeugd.nl
LEREN LEREN Methode
Leren Leren Methode