Ervaringen van anderen

Inmiddels is Sandy met Bureau beeldvisie buiten erkend Beeld en Brein® trainingsbureau uitgegroeid tot een breed georiënteerd onderwijsbegeleidingsbureau.

 

Reviews

|

Review 1, Een goed gevoel

Begeleiding door Sandy van Bureau Beeldvisie

We hebben een zoon en dochter beide met ASS. Ze zijn heel verschillend.
Ze krijgen nu zo’n 2 jaar begeleiding van Sandy en dat gaat super.
De begeleiding is echt op maat, Sandy heeft eerst goed onderzocht welke soort strategieën voor wie werken. Daardoor voelen de kinderen zich gehoord, begrepen en sluit de begeleiding goed aan.
Ook de samenwerking tussen Sandy, school en ons ouders is een belangrijk onderdeel, waardoor we de lijn door kunnen trekken op alle leef vlakken. We zijn allemaal op de hoogte van de problematiek waar we op de momenten tegenaanlopen. Zodat er meteen passende oplossingen gezocht kunnen worden.
Als de kinderen bij Sandy geweest zijn komen ze altijd met een goed gevoel terug wat ook te zien is in de resultaten.

Met vriendelijke groeten,

K.T.

|

Review 2, Duidelijk het verschil

Sandy van Eijsden heeft onze 2 kinderen begeleid in de laatste twee groepen van de lagere school. Onze beide kinderen zijn hoogbegaafd met een gemiddeld IQ van 136 en 137. Bij onze oudste heeft ze onder andere zijn favoriete leerstrategie onderzocht en hem geleerd hoe hij dit moet gebruiken. Ook heeft ze hem hoofd- en bijzaken leren onderscheiden, teksten leren analyseren, hem begeleidt in het nauwkeuriger werken en beter lezen zodat hij beter wist wat er van hem gevraagd werd. Hij heeft hier, inmiddels in 3 gymnasium, nog steeds veel profijt van.

Onze jongste had faalangst en scoorde duidelijk onder haar kunnen. In de verrijkingsklas heeft ze wel veel geleerd, maar wist ze toch ook het echte werk te vermijden. Wat vooral opviel is dat ze weinig tot geen motivatie had om te leren. Het was allemaal niet interessant. Haar advies was havo-vwo. Gedurende 4 maanden heeft Sandy haar begeleid met niet alleen aandacht voor de dingen die ze moeilijk vond, maar ook voor haar emotionele ontwikkeling en haar eigen verantwoordelijkheid. Sandy heeft het voor elkaar gekregen dat ze zelf naar haar motivatie ging kijken en zelf besloot dat ze aan het werk wilde. Haar leraar geeft aan dat hij twee verschillende personen heeft gezien: eerst zonder motivatie en vooral bezig met andere dingen en daarna iemand die echt haar best doet én wil laten zien wat ze kan. Onze dochter is echt aangegaan en is al gevolg daarvan iemand die beter in haar vel zit en met duidelijk meer zelfvertrouwen. Onnodig te zeggen dat ze nu ook een vwo advies heeft en na de zomer in de talentklas kan beginnen.

Sandy is heel duidelijk en laat de kinderen goed zien wat oorzaak en gevolg is – “als jij doet wat je kan en je best doet, gebeurt er dit, als niet dan dat”. Ze is niet vergoelijkend, maar spreekt de kinderen juist aan op hun vermogens en verantwoordelijkheden voor hun acties. Doordat ze snapt hoe onze kinderen denken en waarom voor hun de toetsen of oefenstof moeilijk is, kan ze hun ook heel direct laten zien hoe het zo kan dat ze beter scoren en/of de stof beter gaan begrijpen.

Onze conclusie: Sandy heeft voor onze kinderen het verschil gemaakt. We zijn haar zeer dankbaar en raden haar aan eenieder aan met (problematische) hoogbegaafde kinderen.

 

|

Review 3, Open, intuïtief en proactief

Sandy van Eijsden ondervinden wij als zeer correct, zij komt afspraken altijd na en zet zich honderd procent in.

Integriteit vinden wij zeer belangrijk en wij zijn dan ook tevreden hoe zij omgaat met onze zoon privacy, zijn wensen inzake wat hij tussen hen wil laten en wat hij naar buiten wil brengen. Indien dit nodig is voor zijn welzijn zal zij hem hierin begeleiden naar een goed oordeel hierover.

Sandy is vrolijk, open en intuïtief. Zij voelt onze zoon heel goed aan en weet hoe ze hem moet aansturen en wanneer ze de bal moet doorspelen naar b.v. een andere hulpverlener.
Onze zoon heeft veel vertrouwen in haar gekregen en vind bij haar het lichtpuntje en de vluchtheuvel die hij nodig heeft in zijn leven op dit moment. Haar coaching heeft hem doen ontwikkelen op een positieve manier, mentaal en qua cognitieve vaardigheden.

Onze zoon is in de jaren dat Sandy hem begeleid veel sterker geworden. Geleerd hoe hij leert en hoe hij van begin tot eind iets moet aanpakken. Hoe hij om moet gaan met zijn specifieke manier van leren en dat hij om te veranderen letterlijk beweging nodig heeft.

Sandy ervaren wij als flexibel en proactief in oplossingen zoeken in de samenwerking met school. We kunnen dat met gerust hart dat aan haar overlaten en hebben alle vertrouwen in dat er het best mogelijke oplossing voor onze zoon uit komt.

Met vriendelijke groeten,

AV en JV

 

|

Review 4, Het extra stapje

Vanaf het eerste contact moment met Sandy was er direct een klik wat erg fijn is. Sandy is erg betrokken en verstaat haar vak als geen ander. Ze heeft een brede kennis op het gebied van onder andere hoogbegaafdheid wat erg prettig is. Dat communiceert erg fijn.

Ook is Sandy bereid om net even dat stapje extra te zetten als de situatie daar om vraagt. Ze is flexibel, professioneel en heeft een goede dosis humor wat wij erg kunnen waarderen.  Sandy geeft goede en duidelijke adviezen waar je als ouder goed mee uit de voeten kunt. Onze dochter voelt zich erg op haar gemak bij Sandy en gaat graag naar haar toe. Wij kunnen Sandy iedereen van harte aanbevelen.

 

Hartelijke groet,

A.D en S.D.


agsdix-null

Correspondentie adres:

Bureau beeldvisie Purmerend
Sandy van Eijsden
D.H. Camarastraat 166
1447 ZN Purmerend
tel : +31642928662

agsdix-null

Registraties:

  • AGB code: 41411587
  • SKJ nr : 140017915
  • KvK     : 37145602
agsdix-null
skjeugd.nl
LEREN LEREN Methode
Leren Leren Methode